FRESH BOILIE SF DOK 200ml 16mm BLACK PANTHER (англійський персик, чорний перець)

Chytil
160,00
грн.
197,00
грн.
BLACK PANTHER - англійський персик, чорний перець

Популярне поєднання помітних запахів у чорному кольорі. Поєднання приємної есенції англійського персика та ефірної олії чорного перцю – відоме на рибальському ринку. Але ми, за нашим добрим звичаєм, доносимо його вам інакше.
Нашою метою знову було створити приманку та наживку, яка сподобається коропу. Протягом року ми кілька разів змінювали склад «Пантери», поки не досягли результату, який приємно дивував кожного разу все більшою ефективністю.
Сама суміш виділяється більш грубою структурою, вміст сортованого рибного борошна дорівнює 50%, інша частина складається з високоякісного перцю, який надає бойлу селективну дію. Кількість перцю не надмірна, але в результаті ми отримуємо достатньо від бойла. Решту сухої суміші складають сипучі інгредієнти, молочні білки, водорості та яйця. Завершує бал чудова соковита персикова есенція та популярна ефірна олія чорного перцю.

Бойли виявилися чудовими для лову великого коропа на великому гравійному шарі з твердим дном. Велика кількість пострілів досягла річок і ставків. Найпродуктивнішим періодом була весна та осінь, достатньо риби на нього виловлювалося відразу після відтавання поверхні води, а також пізньої осені до зимового періоду.

Рекомендації до застосування. Кожен бойл має приблизно однакову плавучість, але ми рекомендуємо постійно перевіряти, в якому положенні знаходиться ваш гачок.

Виробник: Chytil

Тип: бойли

Спеціалізація: коропові

Об`єм: 200 мл

Розмір: 16 мм

Аромат: англійський персик, чорний перець

Колір: чорний

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ