FRESH BOILIE SF DOK 200ml 16mm CHIMERA GREEN (слива, часник)

Chytil
160,00
грн.
197,00
грн.
Перш ніж створювати щось нове, необхідно зрозуміти та перевірити, як і чому оригінальний рецепт працює разом з іншими факторами . Це стосується і виробництва бойлів ... роками ми змішували бойли, катали «фризи», поки деякі з них не виявилися чудовими, унікальними і до цього часу приносили рибалкам повторний улов.
А тепер уявіть, що через дванадцять років у вас є 4-5 чудових сумішей, які містять десятки інгредієнтів і рідких компонентів. Як з ними боротися далі ... чи примножиться успіх нових бойлів, якщо я змішаю 2 найкращі суміші?
Крім того, чи є у вас інші нові екстракти та есенції…? Так, нетрадиційна процедура змішування може гарантувати успіх. Але як догодити усім, коли одні хочуть ловити великого коропа на великих ділянках, а іншим не важливий розмір риби, а хочеться мати якомога більше пострілів за короткий час?
Тому наша компанія створила нові бойли з такою ж назвою, але в двох варіантах. Нас надихнула міфологія, і Химера - це правильна назва для нових бойлів. У давньогрецьких байках Химера мала одне тіло і дві голови... ХИМЕРА від Хітіл має одну назву, але отримані бойли або селективні з міткою RED, або продуктивні з міткою GREEN.
CHIMÉRA RED містить рибне борошно + Робін Ред + амінокислотний комплекс Squid + кілька крапель ефірної олії чорного перцю. Навпаки, CHIMÉRA GREEN містить новий стимулятор смаку, екстракт і комбінацію есенцій сливи + часник.

Рекомендації до застосування. Кожен бойл має приблизно однакову плавучість, але ми рекомендуємо постійно перевіряти, в якому положенні знаходиться ваш гачок.

Виробник: Chytil

Тип: бойли

Спеціалізація: коропові

Об`єм: 200 мл

Розмір: 16 мм

Аромат: слива, часник

Колір: зелений

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ