FRESH BOILIE SF DOK 200ml 20mm SKUNK (печінка, хробак, кальмар, перець, кардамон)

Chytil
160,00
грн.
197,00
грн.
Бойли на основі рибного борошна, молочних протеїнів і абсолютно нових видів спецій (перець Naga Bih Jolokia, кардамон та інші). У суміш додається лише чистий рідкий корм Skunk Shit (скунсове лайно) без будь-яких інших есенцій чи добавок .  Це призводить до ще одного функціонального бойла без вмісту есенції разом із Red Rambo. Нам вдалося досягти неповторно гострого смаку і тонкого аромату, на який, як показує багаторічний досвід, короп дуже швидко реагує. Шукаєте те, за допомогою чого ви хочете перечекати великого коропа і уникнути атак меншої риби? Голосуй за Skunk! Немодифікований і НЕ занурений м'яч вибірковий, але в той же час ефективний для лову великої риби. Чудово працює на великих водоймах, озерах і річках
ПОРАДА: Для швидкого ефекту ми рекомендуємо завантажити бойли в дип або рідкий корм Skunk Shit за 24 години до полювання, тоді бойли не поглинають сторонні небажані запахи у воді та посилають сильні запахові сигнали рибі. Відмінна порада для риболовлі на мулистому дні!

Рекомендації до застосування. Кожен бойл має приблизно однакову плавучість, але ми рекомендуємо постійно перевіряти, в якому положенні знаходиться ваш гачок.

Виробник: Chytil

Тип: бойли

Спеціалізація: коропові

Об`єм: 200 мл

Розмір: 20 мм

Аромат: печінка, хробак, кальмар, перець, кардамон

Колір: коричневий

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ