FRESH BOILIE SF DOK 200ml 16mm ICHIGO HOTTO (гостра японська полуниця)

Chytil
160,00
грн.
197,00
грн.
Смак цих бойлів надає ексклюзивна японська полунична есенція, яка не тільки пахне полуницею, але й має гострий смак, як меч японського самурая.
Ці бойли, які можна використовувати цілий рік, не містять жодного грама рибного та м'ясного борошна, мають гарну конструкцію, повільно вивільняються, придатні для регулярного годування. Його родзинку надає ексклюзивна японська полунична есенція, яка не тільки пахне полуницею, але й має гострий смак, як меч японського самурая.
Після кидання у воду бойли відразу починають виділяти привабливі речовини, що містяться в них. Верхній шар поступово розм'якшується і утворює легкий шар слизу. У той же час решта бойла залишається достатньо міцним протягом тривалого часу під гаком.

Базовий рецепт був складений разом з нашим давнім співробітником Michal Sedláček, якого ви, можливо, знаєте як одного з головних облич на виставці For Fishing у Празі. Коли ми вперше приготували його ідею на нашій короповій кухні, ми були дуже здивовані поведінкою цієї кульки. Під час річних випробувань ICHIGO HOTTO здивував навіть у водах, де йому зовсім не довіряли.

Рекомендації до застосування. Кожен бойл має приблизно однакову плавучість, але ми рекомендуємо постійно перевіряти, в якому положенні знаходиться ваш гачок.

Виробник: Chytil

Тип: бойли

Спеціалізація: коропові

Об`єм: 200 мл

Розмір: 16 мм

Аромат: гостра японська полуниця

Колір: червоний

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ