FRESH BOILIE SF DOK 200ml 16mm KRILL max (криль, робін ред, чорний перець)

Chytil
160,00
грн.
197,00
грн.
З назви цього бойла зрозуміло, яка сировина є домінуючою в цій кулі, так, це борошно криля найвищої якості. На рибальському ринку є багато приманок зі смаком криля. Як завжди, ми думали, як прикрасити цей бойл і налаштувати його так, щоб коропові сподобалося ще більше.
Один із членів нашої команди допоміг нам із цим завданням. Він досвідчений короповий мисливець, набув досвіду як на звичайних полюваннях в рибальських угіддях товариства, так і на визнаних коропових змаганнях, які любить відвідувати. Комбінація, яку він винайшов і успішно відпрацьовував у своїх експедиціях, була головним елементом у створенні цього бойла.
Високоякісне борошно з арктичного криля, хороша доза оригінального Робін Ред + оригінальний іспанський перець Haith, ефірна олія чорного перцю, ексклюзивна есенція криля та кілька інших інгредієнтів, важливих для харчування коропа. Перевірений роками бойл Krill Max містить все це. Ця комбінація створена не за півгодини десь за столом, а за нею чесна праця всієї нашої рибальської та виробничої команди. І що головне, короп реагува на це прямо навіть у складних ситуаціях на гонках, коли ігнорував інші приманки. Вона перехитрила коропа в Товачові, Мушові, Штіті, Балатоні, Шираві або річках Ельба та Моравія.
Завдяки високому відсотку пряних інгредієнтів і добре розчиненому крилю його можна вживати цілий рік.
Структура бойлів чітка, м'яка, повільно вивільняє всі складові речовини. Для більшої вибірковості рекомендуємо просушити кульки кілька днів.

Рекомендації до застосування. Кожен бойл має приблизно однакову плавучість, але ми рекомендуємо постійно перевіряти, в якому положенні знаходиться ваш гачок.

Виробник: Chytil

Тип: бойли

Спеціалізація: коропові

Об`єм: 200 мл

Розмір: 16 мм

Аромат: криль, робін ред, чорний перець

Колір: червоний

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ